Bønnetjenester

Bønnetjenester

 

Bønn, forbønn og samtale

Vi tror det er hjelp å få for mennesker som opplever store eller små utfordringer, og for oss er det Jesus vi søker når livet er tøft.
Derfor tilbyr vi forbønn og samtale på Ungdomssenteret, og vi har selv erfart styrken i dette.
Vi er et fellesskap der vi gir og får, og Jesus har jo bedt oss om å kaste alle bekymringer på Ham og å bære hverandres byrder - det ønsker vi å hjelpe til med på denne måten.
Vi ønsker å ha et trygt fellesskap, der det oppleves som enkelt, naturlig og godt å gå til forbønn eller samtale.

 

Mer om bønnetjenesten på Ungdomssenteret

Vi er altså noen stykker som er med i en bønnetjeneste, og vi kan nås på ulike måter:


Vi er tilgjengelige på bønnerommet etter hvert søndags formiddagsmøte på Ungdomssenteret, og der er du velkommen til å bli bedt for, samtale med en av oss, eller bare få en enkel velsignelse.


Vi har også ei Bønnekasse i hallen på Ungdomssenteret, den står der bestandig.
Du kan legge en lapp i denne, anonymt eller med navn.
Bønnekassa blir tømt etter hvert søndagsmøte eller oftere, og det som står på lappene blir bedt for av oss i bønneteamet.
Det vi snakker om på bønnerommet eller vi leser på lappene formidles selvfølgelig ikke videre, bortsett fra hvis vi blir bedt om å spre det så flere kan be.


Hver tirsdag kl. 20-20.30 er det et enkelt og uhøytidelig bønnemøte på Ungdomssenteret.
Her kan du komme og bare være med, du kan fortelle hva du tenker på og evt. ønsker forbønn for, eller bli med å be, høyt eller stille.
Vi leser også noen Bibelvers sammen.


Bønnesms’n er en tjeneste der vi kan være sammen om å be for ting selv om vi ikke møtes.
Vil du være med, så send nr. og navn til Hilde Kvilesjø (900 67024), så mottar du en bønnesms ca. en gang i uka, med et generelt bønneemne, en Bibelhenvisning og påminnelse om bønnemøtet.
Eller man kan melde inn noe man ønsker forbønn for, så blir det sendt rundt til de som er meldt på, sånn at det er flere som ber.
Dette kan gjøres anonymt eller med navn, men det er bare den det gjelder selv som kan gi samtykke til at noe sendes ut med navn, det er viktig å vite.

 

Ønsker du noen å be med eller å snakke med utenom disse tjenestene, så er vi i bønnetjenesten tilgjengelig for det, du kan gjerne ta en telefon til en av oss.
Vi kan ikke love at vi svarer til enhver tid, men det går også an å legge igjen en melding. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.
Så må vi også understreke at vi ikke er profesjonelle, men vi har en tro på at Gud kan gjøre noe gjennom bønn, og møte oss i bønn og samtale, så da gjør vi det vi kan.
Men vi henviser også gjerne til andre tjenester hvis det er behov for det.


I bønnetjenesten er disse med:
Liv Marit E Pettersen ………....482 58 814
Nils Rune Kind ………...……...930 94 701
Gunhild Belck-Olsen ……........984 22 905
Hilde Kvilesjø ………………….900 67 024

 

Powered by Cornerstone