Ungdomssenteret

Ungdomssenteret

Hva er det?

Kort fortalt: Ungdomssenteret er forsamlingslokale for Norsk Luthersk MIsjonssambands arbeid i Spydeberg. Navnet forplikter, og vi har mange tilbud og aktiviteter for barn og ungdom, men vi har samlinger for andre aldersgrupper. Det kan du lese mer om andre steder på siden. 

Veldig mange Spydeberginger har vært innom en eller annen aktivitet hos oss. Mest kjent er kanskje Ungdomskoret Spiren. Det begynner å nærme seg 50 år, men er sprekere og friskere enn de fleste andre 50 åringene

Adressen til Ungdomssenteret er Griniveien 23, og du er hjertelig velkommen.

 
 
 
 
 
5 siste saker

Soul Children er startet opp igjen!

Etter en liten pause har Soul Children startet opp igjen. Koret vil øve annenhver mandag på Ungdomssenteret i tidsrommet 18.30-19.30.

Første hobbykveld onsdag 15. september

Velkommen til høstens første hobbykveld med tanke på julemessen! Vi møtes hos Ann-Kristin Knapås i Lundsåsveien 10, onsdag 15. september kl 19.

Damekveld - sett av datoen!

Klubben starter opp tirsdag 7. september

Vi har slått sammen Jenteklubben og Gutteklubben, derav Klubben, og ønsker alle barn i som går i 1. - 7. klasse velkommen til lek og moro kl 1730--1900 på Ungdomssenteret.

Klubben

Vi har slått sammen Jenteklubben og Gutteklubben, derav Klubben, og ønsker alle barn i som går i 1. - 7. klasse velkommen til lek og moro kl 1730-1900 på Ungdomssenteret.