Ungdomssenteret

Ungdomssenteret

Hva er det?

Kort fortalt: Ungdomssenteret er forsamlingslokale for Norsk Luthersk MIsjonssambands arbeid i Spydeberg. Navnet forplikter, og vi har mange tilbud og aktiviteter for barn og ungdom, men vi har samlinger for andre aldersgrupper. Det kan du lese mer om andre steder på siden. 

Veldig mange Spydeberginger har vært innom en eller annen aktivitet hos oss. Mest kjent er kanskje Ungdomskoret Spiren. Det begynner å nærme seg 50 år, men er sprekere og friskere enn de fleste andre 50 åringene

Adressen til Ungdomssenteret er Griniveien 23, og du er hjertelig velkommen.

 
 
 
 
 
5 siste saker

Digitalt årsmøte 6. mai kl 19.30

Nå har styret landet på DIGITALT ÅRSMØTE for Ungdomssenteret TORSDAG 6. mai kl 19.30. Av praktiske årsaker kommer det til å bli mest fokus på VALG/valgkomiteens innstilling/nye i styrer og presentasjon av videre tanker for OPPGRADERING/UTBYGGING av Ungdomssenteret.

Søndag 9. mai kl 11 blir det (digitalt) formiddagsmøte med Torleif Belck-Olsen og barnedåp

Siden det kun vil være mulig å samle 20 personer fysisk vil møtet bli sendt direkte på facebooksiden til Ungdomssenteret.

Sommer på Fangekasa og Solbukta

Selv om det ikke skjer så mye på Ungdomssenteret i sommer skjer det masse andre steder. På linkene under finner dere hva som skjer på Fangekasa og Solbukta. Begge stedene er det en mengde aktiviteter og tilbud for alle aldre. Du finner helt sikkert noe som passer for deg

Våre aktiviteter for barn

Gutteklubben

Gutteklubben er en klubb for gutter fra 1. - 6. trinn.