Velkommen til Spydeberg Soulchildren!

Velkommen til Spydeberg Soulchildren!

Er du mellom 10 og 16 år? Elsker du å synge kule sanger på engelsk sammen med andre som digger musikk? Sleng deg med på Soul Children da vel!

Sakset fra soulchildrens nettsider: "I mars 2001 startet Ragnhild Hiis Ånestad et barne - og tenåringskor som heter Oslo Soul Children (OSC). Dette er et kor for sangere i alderen 10 - 16 år, som synger musikk i stilartene gospel, rock, pop, soul og R`n B. Etterhvert utviklet dette seg til et korkonsept, som resulterte i en stor korbevegelse som nå har 80 lokale kor i Norge, samt kor i USA, Japan, Indonesia, India, Bangladesh, Tyskland, Sverige og Slovakia..."

De som går i SSC får være med på mange morsomme ting. Vi har sunget live på NRK P1 sammen med Christian Ingebrigtsen, spilt på Spydeberg Rockfestival flere ganger, arrangert julekonsert sammen med Trine Rein og vi deltar naturligvis på Soul Children-festivalen i Oslo, som er en gigantisk happening der man treffer og synger sammen med andre Soul Children-kor fra hele landet.

Det høres rimelig kult ut, ikke sant? Ta deg en tur og sjekk oss ut da vel! Det står i kalenderen når vi øver!

Her synger vi sammen med Christian Ingebrigtsen:

 

Vil du vite mer om soulchildren, besøk http://www.soulchildren.no.

Har du spørsmål, ta kontakt med Lisa Egeland-Berg, tlf: 926 94 029

 
 
 
 
Type aktivitet
Aldersgruppe
5 siste saker

Utbygging - Status februar 2023

Ny status på utbyggingsprosjektet

Utbygging

Status på utbyggingsprosjektet

Damekveld - velkommen!

Bli med på en hjertevarm høstsamling med senkede skuldre og meningsfylt innhold!

Soul Children er startet opp igjen!

Etter en liten pause har Soul Children startet opp igjen. Koret vil øve annenhver mandag på Ungdomssenteret i tidsrommet 18.30-19.30.

Velkommen til hobbykveld onsdag 29. september

Velkommen til hobbykveld med tanke på julemessen! Vi møtes hos Ann-Kristin Knapås i Lundsåsveien 10, onsdag 29. september kl 19.