Søndagsmøter

Søndagsmøter

Misjonsmøter

I disse møtene ønsker vi å gi deg et innblikk i misjonsarbeidet vi på Ungdomssenteret er med på. Både i Norge og i andre deler av verden trenger folk din forbønn, og din giverglede!

Søndager på Ungdomssenteret, kl 17.00

Kontaktperson: Knut Espeland, tlf. 69 83 50 53 

 

Formiddagsmøter

Formiddagsmøte er en gudstjenestefeiring for hele forsamlingen, med lovsang, gjestesangere, tale over søndagens tekst, og mulighet for å dele noe med andre. Det vil bli tilrettelagt opplegg for barna, så vi ønsker at hele familien kommer. Litt å bite i til kaffen etterpå. Bønn før møtet, kl. 10.30.

Første og tredje søndag i måneden (med noen unntak) på Ungdomssenteret, kl. 11.00.

Kontaktperson: Jon Baggetorp, tlf. 69 83 80 98 

 

 
 
 
 
5 siste saker

Digitalt årsmøte 6. mai kl 19.30

Nå har styret landet på DIGITALT ÅRSMØTE for Ungdomssenteret TORSDAG 6. mai kl 19.30. Av praktiske årsaker kommer det til å bli mest fokus på VALG/valgkomiteens innstilling/nye i styrer og presentasjon av videre tanker for OPPGRADERING/UTBYGGING av Ungdomssenteret.

Søndag 9. mai kl 11 blir det (digitalt) formiddagsmøte med Torleif Belck-Olsen og barnedåp

Siden det kun vil være mulig å samle 20 personer fysisk vil møtet bli sendt direkte på facebooksiden til Ungdomssenteret.

Sommer på Fangekasa og Solbukta

Selv om det ikke skjer så mye på Ungdomssenteret i sommer skjer det masse andre steder. På linkene under finner dere hva som skjer på Fangekasa og Solbukta. Begge stedene er det en mengde aktiviteter og tilbud for alle aldre. Du finner helt sikkert noe som passer for deg

Våre aktiviteter for barn

Gutteklubben

Gutteklubben er en klubb for gutter fra 1. - 6. trinn.