Samtalegrupper

Samtalegrupper

Det er ca ti samtalegrupper eller smågrupper for mennesker i alle aldre tilknyttet Ungdomssenteret. De samles en til to ganger i mnd. i hjemmene og bestemmer selv møtedager og opplegg.

Ungdomssenteret ønsker å legge til rette for å kunne samles i mindre grupper. Vi ser på det som en mulighet til å få dele troen på et dypere plan, og samtale om det som ligger på hjertet. Det er enklere å åpne opp i mindre grupper, legge frem bønneemner og be sammen. Gruppen bestemmer selv antall medlemmer og opplegg. Det kan være samtalegrupper, bibelgrupper, bønnegrupper, medvandring m.m.. Ønsker du å få vite mer eller bli med? Ta gjerne kontakt!

Kontaktperson: Brith E. Egeland, tlf: 906 10 699.

 
 
 
 
Type aktivitet
Aldersgruppe
5 siste saker

Soul Children er startet opp igjen!

Etter en liten pause har Soul Children startet opp igjen. Koret vil øve annenhver mandag på Ungdomssenteret i tidsrommet 18.30-19.30.

Første hobbykveld onsdag 15. september

Velkommen til høstens første hobbykveld med tanke på julemessen! Vi møtes hos Ann-Kristin Knapås i Lundsåsveien 10, onsdag 15. september kl 19.

Damekveld - sett av datoen!

Klubben starter opp tirsdag 7. september

Vi har slått sammen Jenteklubben og Gutteklubben, derav Klubben, og ønsker alle barn i som går i 1. - 7. klasse velkommen til lek og moro kl 1730--1900 på Ungdomssenteret.

Klubben

Vi har slått sammen Jenteklubben og Gutteklubben, derav Klubben, og ønsker alle barn i som går i 1. - 7. klasse velkommen til lek og moro kl 1730-1900 på Ungdomssenteret.