Juniorn Miks

Kortilbudet for hele familien.

Under pandemien er det dessverre lite aktivitet - men følg gjerne med på facebook-gruppen til koret for informasjon om når øvelsene starter opp igjen!

 

Juniorn MiksElsker du også pølser, sånn som Linde, ta deg en tur og spis middag før Juniorn begynner. En koselig og sosial start på øvelsen!

Koret som er åpent for barn i alle aldre, også voksne.

 

Vi synger kule sanger på norsk og engelsk og vi har eget band med piano, bass, gitar og trommer!
Dessuten får vi alltid høre litt om Jesus. 

Husk, det er middag hver gang fra kl 17.30. Det koster kr 20,- for voksne og kr 10,- for barn under 12 år. Mandagsmiddagen er en hyggelig start på uken og en fin måte å bli kjent med andre i bygda på. 

Øvelsen er hver mandag fra kl. 18.00 - 18.45, med unntak av høytider og skoleferier. Følg med på kalenderen her på hjemmesidene for både når det er øvelser og konserter.

Ta med hele familien og kom neste gang da vel!
 

Har du spørsmål ta kontakt med Sølve Egeland, tlf: 47 99 76 77 72.

 
 
 
 
Type aktivitet
Aldersgruppe
Folk
5 siste saker

Digitalt årsmøte 6. mai kl 19.30

Nå har styret landet på DIGITALT ÅRSMØTE for Ungdomssenteret TORSDAG 6. mai kl 19.30. Av praktiske årsaker kommer det til å bli mest fokus på VALG/valgkomiteens innstilling/nye i styrer og presentasjon av videre tanker for OPPGRADERING/UTBYGGING av Ungdomssenteret.

Søndag 9. mai kl 11 blir det (digitalt) formiddagsmøte med Torleif Belck-Olsen og barnedåp

Siden det kun vil være mulig å samle 20 personer fysisk vil møtet bli sendt direkte på facebooksiden til Ungdomssenteret.

Sommer på Fangekasa og Solbukta

Selv om det ikke skjer så mye på Ungdomssenteret i sommer skjer det masse andre steder. På linkene under finner dere hva som skjer på Fangekasa og Solbukta. Begge stedene er det en mengde aktiviteter og tilbud for alle aldre. Du finner helt sikkert noe som passer for deg

Våre aktiviteter for barn

Gutteklubben

Gutteklubben er en klubb for gutter fra 1. - 6. trinn.